verhuurhypotheek verstrekkers

Niet alle taxateurs worden goedgekeurd door de verstrekkers van een verhuurhypotheek. Wij geven hier een overzicht van geldverstrekkers waarbij de taxaties van 123vastgoedexpertise worden goedgekeurd:

Casarion, De Nederlandse, Domivest, Handelsbanken, ING, Mogelijk, Nestr Smart Finance, NIBC, Build Finance, Rabobank, ABN Amro, RNHB, SolidBriQ, Lloydsbank

Naast deze lijst zullen er meer aanbieders zijn die onze taxaties goedkeuren, laat u daarom vooraf goed informeren. Ook daarbij kunnen wij u en uw hypotheekadviseur van dienst zijn.
Onderstaande aanbieders willen een taxatie rapport dat gevalideerd wordt via NWWI:
Nationale Nederlanden, Woonfonds, Dynamic Credit

NIBC Vastgoed Hypotheek

NIBC Vastgoed Hypotheek (www.vastgoedhypotheek.nl), is een onderdeel van NIBC Bank (www.nibc.nl) en is gevestigd in Den Haag. Deze afdeling is opgericht in januari 2015. Destijds begonnen met 4 medewerkers. Het team is in de afgelopen jaren flink gegroeid en vandaag de dag bestaat het team uit 20 gedreven collega’s.

Domivest

Domivest is opgericht in 2017. Domivest biedt hypothecaire financieringen aan voor één of meerdere woningen bestemd voor de verhuur middels de Verhuurhypotheek. De Verhuurhypotheek van Domivest is niet bestemd voor ‘Consumenten’ zoals bedoeld in de Wft, maar uitsluitend aan professionele partijen.

De Nederlandse

De Nederlandse is in 2019 opgericht als nieuwste lid van de Tulp Groep. Zij zijn een aanbieder van hypothecaire financieringen voor professionele beleggers in vastgoed.

Build Finance

Build Finance is in 2020 opgericht door een groep professionals, die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de financiële en vastgoedmarkt.Met het aanbieden van vastgoedfinancieringen tussen 1 en 15 miljoen euro springt Build Finance in op een behoefte.

Casarion

Casarion is in 2019 gestart met het verstrekken van financieringen aan professionele vastgoedbeleggers vanuit ons kantoor in Utrecht. Per 1 november hebben wij 8 medewerkers intern en daarnaast werken er nog 5 collega’s bij Fundion voor Casarion.

Wat vinden onze klanten