Broker’s Opinion of Value

Krijg een waardevolle prijsindicatie van uw bezit via een broker’s opinion of value. Afhankelijk van de doeleinden van uw prijsindicatie zullen wij uw broker’s opinion of value uitvoeren.

Wat is een Broker’s Opion of Value?
Bij een BOV wordt er rekening gehouden met de belangen van de opdrachtgever. Het wordt opgesteld in verband met het voorbereiden van een verkoop of een aankoop. Er zal in de uitwerking daarvan dus ook aandacht worden besteed aan de verkoop- of aankoopprocedure, waaronder de prijs en de voorwaarden. Het is een intern advies voor de opdrachtgever, dat niet voor derden gebruikt kan worden. Dit is voldoende wanneer een waardeschatting gewenst is, maar niet verplicht.

Of u nu van plan bent te verkopen of te kopen, onze broker’s opinion of value geeft u de informatie die u nodig hebt om verstandige en berekende beslissingen te nemen. Neem contact met ons op en ontdek de waarde van uw bezit.

Wat is het verschil tussen een Broker’s Opinion of Value (BOV) en een Professionele Taxatiedienst (PTD)

Het is belangrijk het verschil te weten, zodat u op de juiste wijze geholpen kan worden. Zo kunt u vooraf bepalen of er een Professionele Taxatiedienst (PTD) nodig is, of een Broker’s Opinion of Value (BOV). Dit is namelijk niet hetzelfde. We leggen in dit document de verschillen uit.

Bent u op zoek naar een makelaar voor de aan- of verkoop van een woning? 123makelaar helpt u graag verder.

Wij voeren al onze taxaties uit volgens de richtlijnen

Onze rapportages zijn van een hoge kwaliteit. Ze zijn uitgebreid van opzet en goed leesbaar. Alle elementen die van invloed zijn op de waarde van uw vastgoed zijn in ons rapport opgenomen. De omschrijving en de bijzonderheden van het object, de locatie en de referentieprojecten en we zetten een en ander af tegen de actuele marktontwikkelingen. Maar bovenal een SWOT analyse waarop u zelf verder kunt gaan bouwen.

Integer, vakkundig en tijdig
Iedere taxateur heeft zijn eigen vastgoedspecialisme en kent de specifieke regels en voorwaarden van de sector of van het gewenste doel van de taxatie. Dat geeft veel voordeel in de doorlooptijden van de taxaties. Onze taxateurs zijn bovendien gecertificeerd en ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

• Kwalitatieve, betrouwbare rapportages met uitstekende onderbouwingen die voldoen aan de eisen van uw organisatie
• Hoogopgeleide taxateurs met certificeringen van RICS, REV en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, e.a.

VASTGOEDADVIES

DUE DILIGENCE

Huurprijsherziening

Portefeuilleanalyse