BIJ ONS KUN JE REKENEN OP SUCCES!

Bij 123vastgoedexpertise zijn we trots op onze uitgebreide kennis van taxeren en transformatiegebieden. Naast taxeren, adviseren wij vastgoedeigenaren die meer inzicht willen in de potentie van hun vastgoedportefeuille.

Groot Amsterdam is altijd in beweging. Nieuwe bouwprojecten, trendy renovaties en stadsontwikkelingen geven de regio een constante vernieuwing. Bij 123vastgoedexpertise krijg je de kans om een bijdrage te leveren en onderdeel te zijn van de ontwikkeling van Groot Amsterdam.

Wij zijn een team van ervaren taxateurs, vastgoedadviseurs en taxatieprocesmanagers. We geloven in een grondige en systematische aanpak voor elk project, of het nu gaat om commerciële, fiscale, erfpacht-taxaties of vastgoedadvies. Bovendien werken we nauw samen met 123ERAmakelaar, 123vastgoedmakelaar en 123vastgoedmanagement.

Bij 123vastgoedexpertise draait alles om groei, samenwerking, kennis delen, uitdagingen aangaan en innovatie. Je sluit je aan bij een inspirerend team dat persoonlijke en professionele ontwikkeling stimuleert. Of je nu een doorgewinterde expert bent of net begint, je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren en je verder te ontwikkelen.

Zoek je een plek waar je volop kunt leren en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen, Dan moet je bij ons zijn en ontvangen we je graag op ons kantoor in het bruisende Amsterdam-Noord. De koffie staat klaar!

Aanwezigheid op kantoor in Amsterdam is belangrijk voor ons, omdat dit de samenwerking en kennisdeling bevordert. Bovendien kun je zo je collega’s beter leren kennen. We lunchen samen, organiseren leuke bedrijfsuitjes en op donderdag padellen we regelmatig. Op vrijdag is er de vrijmibo, die wij soms al vervroegen naar de domibo als het padellen een keer niet doorgaat.

Zoek je een plek waar je wordt gewaardeerd en beloond voor je inzet? Wil jij werken bij een leuk, inspirerend en motiverend team. Ben jij een harde werker maar hou je ook van gezelligheid? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons gezellige team.

Uitblinken in uitdagingen

Bij ons draait het om kennis delen, voortdurend leren en uitdagingen aangaan!

 

Gezellig met elkaar

Wij lunchen met elkaar, padellen, organiseren regelmatig een leuk bedrijfsuitje en op vrijdag is er een borrel. 

Efficiëntie + Samenwerken = succes

Succes bereik je door samen te werken.

Innovatieve vibes

Bij ons draait alles om nieuwe ideeën, en aanpakken die onze bedrijfsontwikkeling stimuleren!

De mening van ......

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd over de waardering van verschillende typen vastgoed, een grote diversiteit aan taxaties en werkzaamhede

Tijdens mijn stage bij dit bedrijf heb ik meer geleerd dan tijdens mijn gehele studie.

Ik vind het jammer dat er een einde is gekomen aan mijn stage en dat ik terug moet naar mijn studie.

VACATURES

Medewerker binnendienst gezocht in Amsterdam (32 – 40 uur p/w)

Op zoek naar een werkplek waar jouw talenten echt tot bloei komen, kijk snel naar onze vacature.

Stage assistent vastgoedtaxateur beleggingsobjecten

Op zoek naar een stageplek waar je niet alleen koffie haalt?

Zelfstandig taxateur (RT)

Op zoek naar een baan waar je niet alleen achter je bureau zit?

Een greep uit leuke 123 momenten