De uitwerking van onze taxaties
De taxaties kunnen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de EVS (REV en Blue Book) of de IVS (RICS  en Red Book). Aanvullend aan deze taxatierichtlijnen kunnen tevens de algemene gedrags- en beroepsregels van de NRVT van toepassing worden verklaard alsmede de daarbij behorende reglementen.

Taxaties voor specifieke doeleinden kennen verschillende waardebegrippen. Om tot een waarde te komen zijn er verschillende taxatiemethoden mogelijk. Onze taxateurs zullen altijd zorgen dat de gekozen waarderingsmethode onder de gegeven omstandigheden passend is en op consistente wijze wordt toegepast. Wij zullen in ons taxatierapport onderbouwen waarom voor de specifieke waarderingsmethode is gekozen.

Gedempt Hamerkanaal 89
1021 KP Amsterdam
Nederland

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Een offerte van deskundige vastgoedadviseurs. Gebruik onderstaand formulier of neem direct contact op met 020-667 2500

123vastgoedexpertise verwerkt de door u ingevulde persoonsgegevens overeenkomstig het door haar opgestelde privacy statement

Indien u behoefte hebt aan makelaarsdiensten, denk hierbij aan verkoop, verhuur, aankoop, projectmatig vastgoed of vastgoedbeheer, dan verwijzen wij u graag door naar 123makelaar.