Mijn favorieten

Wie zijn wij

123vastgoedexpertise

Bij het uitvoeren van taxaties implementeren wij telkens de meest recente regelgeving en taxatievoorwaarden in het taxatieproces. Hierbij staan de vier belangrijkste pijlers altijd centraal te weten: integriteit, onafhankelijk, objectiviteit en kunde en vakmanschap.
 
Om ons taxatieproces op een hoogwaardig niveau te blijven houden, hanteren wij richtlijnen ten aanzien van onze onafhankelijkheid, verplichte educatie, opdrachtbevestiging, uitvoering van de werkzaamheden, rapportage en de kwaliteit van de taxatie. Wij zijn gekwalificeerd en geregistreerd bij NRVT en het Taxatie Management Instituut (TMI).


Een goede taxatie is gebaseerd op kennis van de markt en een gedetailleerde analyse van de mogelijkheden en onmogelijkheden van een vastgoedobject. Onze taxateurs kijken verder dan alleen de kasstromen of de bouwkundige staat van een object. Wij bekijken ook de omgeving en de toekomstige plannen die eigenaren of de gemeenten voor ogen hebben. Op basis van deze plannen wordt in combinatie met de bouwkundige uitgangspunten en de aanwezige huurcontracten een risicoanalyse gemaakt alsmede de mogelijkheden van een alternatieve aanwendbaarheid bepaald.

Kwalificaties 123vastgoedexpertise

-  Lid NVM, vakgroep Business
-  Lid NVM, vakgroep Wonen
-  Aangesloten bij NRVT, kamers wonen, bedrijfsmatig vastgoed en groot zakelijk
-  Register-Taxateur (RT)
-  Register-Taxateur Special Valuations (RTsv)
-  TMI-taxateur
-  Recognised European Valuer (REV)Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 020-667 2500 of info@123vastgoedexpertise.nl.Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring