Mijn favorieten

Structuur

123vastgoed BV

123vastgoedexpertise is samen met 123makelaar o.z. onderdeel van 123vastgoed BV. Eind 2009 ging 123makelaar o.z. van start. Een slagvaardige makelaarsorganisatie met een strategisch netwerk in de regio Amsterdam. Goed voor alle gewenste kennis en ervaring, kwaliteit en continuïteit op het gebied van vastgoed. Dat maken wij waar door de expertise van ons team van gecertificeerde makelaars en ondersteunende professionals. Onze passie bestrijkt het gehele scala aan onroerend goed. Van woonhuizen en nieuwbouwprojecten tot kantoren, bedrijfsruimten en beleggingen. Van deskundige taxaties en advisering op het gebied van aan- en verkoop tot hypotheekbemiddeling.

In 2010 is 123makelaar o.z. een samenwerking aangegaan met Bangert makelaardij waarna in 2011 een fusie heeft plaats gevonden tussen één van de oudste en jongste makelaarskantoren.

Alle makelaarswerkzaamheden, bestaande uit huur, verhuur, aankoop en verkoop van alle soorten vastgoed, worden vanaf 1 maart 2014 ondergebracht onder 123makelaar o.z. Taxaties van vastgoed en vastgoedadvisering worden vanaf 1 maart 2014 door 123vastgoedexpertise uitgevoerd.
Onze taxatieopdrachten en rapporten worden zo uitgewerkt dat zij voldoen aan de Algemene gedrags- en beroepsregels van het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Voor meer informatie over 123makelaar o.z. verwijzen wij u door naar de website www.123makelaar.nl.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring