Mijn favorieten

Onze medewerkers

123vastgoedexpertise

Ramon Brouwer
Ramon kwam al op zeer jonge leeftijd in aanraking met het taxeren van vastgoed waarbij de fijne kneepjes van het vak door J. Brouwer senior werden bijgebracht. Hij is in 1999 beëdigd tot makelaar/ taxateur bij de rechtbank te Amsterdam. In die tijd was hij werkzaam bij Poelwijck Sweers waar hij betrokken was bij de implementatie van de nieuwe taxatierichtlijnen conform de ROZ IPD in de taxatieprocessen voor de institutionele beleggers. Hij verzorgde vervolgens per kwartaal de taxaties van diverse vastgoedcomplexen in de regio Amsterdam. Vanaf 2002 is hij in zijn hoedanigheid van manager wonen/ BOG als adviseur werkzaam in opdracht van diverse Amsterdamse woningcorporaties met betrekking tot de aanpak en uitvoering van stadsvernieuwing en de consequenties hiervan op de waardeontwikkeling van het vastgoed, gelegen in deze vernieuwingsgebieden. Vanaf 2006 begeleidde hij diverse makelaars in aanloop naar hun vaktest voor makelaar, op het gebied van het taxeren van commercieel en bedrijfsmatig vastgoed. Naar aanleiding van het positieve resultaat dat werd behaald met de begeleiding van deze makelaars werd hij gevraagd om parttime vastgoeddocent te worden bij Van der Burgt juridisch en contractonderwijs. Vanaf 2008 verzorgt Ramon diverse cursusonderdelen voor het register BV (bedrijfsmatig vastgoed) en het register WONEN van de Stichting VastgoedCert.
Joep Bangert
Joep stamt uit een oud makelaarsgeslacht (4e generatie) en is in de jaren ’80 begonnen om als een van de eersten bestaand onroerend goed te herbestemmen in combinatie met een ontwikkelingsadvies in opdracht van diverse banken. Ondertussen is hij uitgegroeid tot een allround BOG makelaar (sinds 1987) met als specialiteit taxaties (inclusief erfpachtherwaarderingen), aan- en verkoopadviezen en optimaliseringsadviezen van beleggingsportefeuilles.
Marloes van den Brink
Marloes van den Brink is in augustus 2015 begonnen bij 123makelaar te Amsterdam. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor met betrekking tot Personeelszaken/ Marketing en het ondersteunen van de Directie. Eerder was Marloes 8 jaar werkzaam bij een internationaal Datacenter te Amsterdam en daarvoor 7 jaar bij J. Bangert Era makelaardij te Amsterdam.
Pasqual van der Woude
Pasqual van der Woude is in mei 2016 begonnen bij 123vastgoedexpertise en is sinds juli 2018 als taxateur bedrijfsmatig vastgoed ingeschreven in het NRVT. In Groningen heeft hij de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd aan de Hanzehogeschool, waarna hij begonnen is aan de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder was Pasqual als zzp’er en later in dienstverband verantwoordelijk voor de verhuur van kamers, studio’s en appartementen in de stad Groningen. Ook heeft hij ervaring opgedaan met vastgoedmanagement bij Steengoed Beheer en met vastgoedontwikkeling en Europese aanbesteding bij Van Wijnen Projectontwikkeling Noord.
Ype Houtenbos
Sinds mei 2016 is Ype Houtenbos begonnen bij 123vastgoedexpertise als assistent-taxateur. In deze functie ondersteunt hij de taxateurs van inspectie en informatievergaring tot en met het uiteindelijke waardeoordeel. Nadat hij de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam afrondde heeft hij de master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooid. Met zijn scriptie “De invloed van particulier opdrachtgeverschap op de woontevredenheid” won hij de WoON-scriptieprijs 2015. Het ministerie van BZK looft deze scriptieprijs uit voor masterscripties waarbij het WoonOnderzoek Nederland (WoON) is gebruikt.

In de vastgoedsector heeft Ype ervaring opgedaan bij de afdeling vastgoedontwikkeling van Woningstichting Den Helder en bij Bouwbedrijf J.M. Deurwaarder.
Sam Boer
Sam Boer
020-6192930
Sam Boer is 01 september 2018 in de functie van assistent taxateur begonnen bij 123vastgoedexpertise te Amsterdam. Hij begon hier als stagiair en wilde gelukkig blijven als medewerker. Hij ondersteunt de gecertificeerde taxateurs gedurende het gehele taxatieproces. Sam heeft de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd aan de Hanzehogeschool te Groningen.
Chantal Stoffels
Chantal Stoffels
Binnendienst 123vastgoedexpertise
020-6672500
Chantal Stoffels - Noltes is in maart 2018 begonnen bij 123vastgoedexpertise te Amsterdam. Zij is de steun en toeverlaat op de binnendienst. Heb je een offerte nodig of wil je stukken aanleveren je kan hiervoor allemaal bij Chantal terecht. Chantal heeft in 2019 haar Assistent makelaar opleiding afgerond, is erg leergierig en enthousiast.
Roy van Buren
Roy van Buren
drs Roy van Buren MRICS Registered Valuer
is als management consultant van 3B Vastgoed betrokken bij diverse complexe projecten en organisatievraagstukken bij de grootschalige ontwikkeling van vastgoed en herstructurering.
Hij heeft zich in 2017 ook verbonden aan 123 Vastgoed Expertise als RICS taxateur. Was als docent 'Herbestemmen' en 'Taxatieleer', actief voor NVM/VastgoedCert.
Daarvoor werkte hij als organisatieadviseur bij vastgoedbedrijven en corporaties om hen bij te staan in het proces van strategie en waardesturing en projektontwikkeling en was hij werkzaam als ontwikkelaar bij BAM Vastgoed o.a. bij nieuwbouwlocaties Saendelft en de Bongerd in Amsterdam-Noord.